Web Analytics

CD & DVD

CD & DVD

Keuze uit verschillende sterk afgeprijsde cd's en dvd's van muziek en film.

CD's en DVD's was een populaire manier om muziek, films en series te genieten maar er zijn nog steeds klanten die hun selectie willen uitbreiden. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste muziek, films of series, bij ons kun je terecht voor een gevarieerde selectie aan CD's en DVD's. Onze collectie bevat de nieuwste releases, maar ook klassiekers en speciale edities. We hebben een breed scala aan genres, waaronder pop, rock, jazz en klassiek,. Bij ons vind je misschien net die perfecte CD of DVD voor jouw verzameling. Bekijk onze selectie en bestel vandaag nog!

1 - 9 van 18 (2 pagina's)

Merk: BetereKoop

rating

CD Earl Klugh - Late Night Guitar

€ 12,95

CD Earl Klugh - Late Night Guitar 1000 Forms of Fear is het zesde album van de Australische Sia en verschijnt vier jaar na het succesvolle We Are Born uit 2010. Dat album schopte het tot diverse hit..

Merk: BetereKoop

rating

CD George Michael - Older

€ 12,95

CD George Michael - OlderOlder is het derde album van George Michael, oorspronkelijk uitgebracht in 1996. Het was een van de snelst verkopen platen in Britse geschiedenis, en stond in vele landen op..

-64%

Merk: BetereKoop

rating

CD Kylie Minogue - Aphrodite

€ 3,95

€ 10,99

Aphrodite is een dance georiënteerd album waaraan behalve Kylie en Stuart Price ook Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot en Tim Rice-Oxley (Keane) meeschreven. Kylie: "De single was een van d..

Merk: BetereKoop

rating

CD Sia - 1000 Forms of Fear

€ 10,95

CD Sia - 1000 Forms of Fear 1000 Forms of Fear is het zesde album van de Australische Sia en verschijnt vier jaar na het succesvolle We Are Born uit 2010. Dat album schopte het tot diverse hitnoteri..

Merk: BetereKoop

rating

CD Sia - This is Acting

€ 11,95

CD Sia - This is Acting‘This is Acting’ is het zevende studio album van de Australische hitmachine ‘Sia’. Het album is de opvolger van het in 2014 uitgebrachte ‘1000 Forms of Fear’ dat wereldwijd lo..

Merk: BetereKoop

rating

CD Thiemo Kirberg - Turning Point

€ 11,95

Nieuwe CD Thiemo Kirberg "Turning Point"featuring:Thiemo Kirberg - guitarMartin Gjakonovski - bassVladimir Kostadinovic - drumsDaniel Nösig - trumpetJohannes Herrlich - tromboneProduct details Releas..

Merk: BetereKoop

rating

DVD - Alles Is Liefde

€ 4,95

Alles is Liefde is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet e..

Merk: BetereKoop

rating

DVD - Angel Eyes

€ 4,95

Omschrijving: Sharon Pogue, een van de beste agenten van Chicago, loopt in een hinderlaag. Een stuk uitschot houdt een pistool tegen haar hoofd gedrukt. En dan gebeurt het. Een mysterieuze vreemdeli..

-33%

Merk: BetereKoop

rating

DVD - Danni Lowinski - Seizoen 1 t/m 3

€ 19,95

€ 29,95

Danni Lowinski is een komische dramaserie over Danni (Marlijn Weerdenburg), een kapster van begin 30 die pas een opleiding tot advocaat succesvol heeft afgerond. Als advocaat komt ze niet aan de b..

1 - 9 van 18 (2 pagina's)