Web Analytics

NeXtime

1 - 9 van 33 (4 pagina's)

Merk: NeXtime

rating

Grote Wandklok 48cm - Stil - Goud/Zwart - Aluminium - NeXtime 'Marble Duo'

€ 83,95

De 'Marble Duo' grote wandklok van NeXtime (48cm) is het toppunt van luxe. Het natuurlijk elegante marmerpatroon staat in contrast met de verfijnde, glinsterende gouden index, wat zorgt voor een harmo..

Merk: NeXtime

rating

Grote Wandklok 48cm - Stil - Zilver/Wit - Aluminium - NeXtime 'Marble Duo'

€ 83,95

De grote 'Marble Duo' wandklok van NeXtime (48cm) is het toppunt van luxe. Het natuurlijke en elegante marmerpatroon staat in contrast met de verfijnde, glinsterende zilveren index, wat zorgt voor een..

Merk: NeXtime

rating

Grote Wandklok 50cm met Bolle Glas Lens - Stil - Pendule - Geel - NeXtime 'Duomo 50 Pendulum'

€ 119,95

De 'Duomo 50 Pendulum' wandklok van NeXtime (50 cm) is een moderne herinterpretatie van het traditionele slingerontwerp. De luchtige beweging van de slinger in opvallend geel tegen de eenvoudige witte..

Merk: NeXtime

rating

Grote Wandklok 50cm met Bolle Glas Lens - Stil - Pendulum - Meerkleurig - NeXtime 'Duomo 50 Pendulum'

€ 119,95

De 'Duomo 50 Pendulum' wandklok van NeXtime (50 cm) is een moderne herinterpretatie van het traditionele slingeruurwerk. De luchtige beweging van de slinger in optimistische, felle kleuren, geplaatst ..

Merk: NeXtime

rating

Grote Wandklok 58cm - Stil - Lavendel - Metaal - NeXtime 'Plug Inn'

€ 94,95

NeXtime's Plug-Inn (58cm) grote stille wandklok is een nieuwe trendy versie van ons bestverkopende ontwerp. De zachte maar stijlvolle lavendelkleurige stekkers in combinatie met een wit metalen wijzer..

Merk: NeXtime

rating

Grote Wandklok 80cm - Stil - Goud - Metaal - NeXtime 'Vasco Round'

€ 189,95

De grote stille wandklok 'Vasco Round' van NeXtime (80cm) is het perfecte middelpunt als kunstuiting voor uw kamer. De opvallende geometrische lijnen gecreëerd door mat gouden metalen draden die uitst..

Merk: NeXtime

rating

Tafel-/Wandklok 40x40x9,5cm - Stil - Zwart/Wit - Metaal - NeXtime 'Time Frame'

€ 106,95

De 'Time Frame' klok van NeXtime is een meesterlijke combinatie van innovatie en elegantie. De ronde witte metalen wijzerplaat binnen de gedurfde omtrek van het zwarte metalen frame creëert een eenvou..

Merk: NeXtime

rating

Tafel/Wandklok 25x25x12cm - Stil - Goud - Metaal - NeXtime 'Vasco Table'

€ 85,95

NeXtime 'Vasco Tafel', een veelzijdige klok van 25x25x12cm, is een meesterwerk uit de ontwerpersserie van Vasco. Vervaardigd in stralend goudmetaal, straalt het luxe en hedendaagse elegantie uit. Of h..

Merk: NeXtime

rating

Tafel/Wandklok 27.2x10.8x3cm - LED - Rood - ABS - NeXtime 'Digitale Klok Rood'

€ 78,95

De 'Digital Clock Red' van NeXtime is een opvallende LED-klok van 27,2x10,8x3 cm in een strakke zwarte ABS-behuizing met levendige rode cijfers. Ideaal voor plaatsing aan de muur of op tafel, het krac..

1 - 9 van 33 (4 pagina's)