Web Analytics

Leveringsinformatie

Leveringsinformatie

Indien u bij ons een bestelling plaatst kunt u het bestelproces volgen via email. Ook als u ingelogd bent op uw account kunt u de status van uw bestelling zien, Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Gegevens-, prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Minimaal 12 maanden fabrieksgarantie.

Leveringstijd

Bij verzending van de door u bestelde producten maken wij gebruik van bezorging van een pakket met Track&Trace door PostNL en DHL. De meeste bestellingen gaan dezelfde dag nog de deur uit en worden de volgende dag al geleverd, indien:

  • verzending met PostNL: bestellingen voor 16.30 uur, dezelfde dag de deur uit;

  • verzending met DHL: bestellingen voor 15.00 uur, dezelfde dag de deur uit.


Verzendkosten Nederland

U kunt tijdens het afrekenproces kiezen uit diverse opties. Afhalen in Haarlem is natuurlijk gratis. Dit kunt u tijdens het bestellen aangeven.

De verzendkosten zijn afhankelijk van gekozen pakketdienst, grootte van het pakket en het gewicht. Enveloppe post voor bestellingen die door de brievenbus passen € 2,95 en pakketten € 3,95 tot € 5,95.

  • Bezorging pakketten van maandag t/m zaterdag.

  • Brievenbus pakje met Track&Trace € 2,95

  • Bezorging van pakket met Track&Trace bij DHL afhaalpunt € 3,95

  • Bezorging van pakket met DHL en Track&Trace op huisadres € 4,95

  • Bezorging van pakket met PostNL en Track&Trace op huisadres € 5,95

In Nederland wordt één poging gedaan om het pakket te bezorgen. Als uitreiking aan de deur of bij een van de buren niet mogelijk is, kan het poststuk tot één week daarna op een pakket-locatie bij u in de buurt worden afgehaald.

Verzendkosten België

Verzending naar België duurt gemiddeld een dag langer dan verzending binnen Nederland en levertijd genoemd bij de producten.
Bezorging van pakket met Track&Trace op huisadres: € 8,95.

Versandkosten Deutschland

Der Versand nach Deutschland dauert durchschnittlich einen Tag länger als der Versand innerhalb der Niederlande und die mit den Produkten angegebene Lieferzeit.
Lieferung des Pakets mit Track & Trace an die Heimatadresse: € 8,95