Web Analytics

Noviplast Nano Tape Dubbelzijdig is een krachtige en perfect klevende tape. Niet alleen makkelijk aan te brengen maar ook makkelijk verwijderbaar ondanks zijn supersterke kleefkracht. Deze ongelofelijke tape blijft kleven waar anderen loslaten.

Herbruikbare transparante tape, super viscositeit, super praktisch.

NANO-TECHNOLOGIE:
de wasbare plakband zonder sporen, gemaakt van de nieuwste nano technologie. Duurzaam, dubbelzijdig klevend, geen residu, transparant, verwijderbaar en wasbaar laat geen plakresten achter wanneer deze verwijderd wordt op de muur of op een oppervlak.

WASBAAR EN HERBRUIKBAAR:
wanneer de dubbelzijdige tape vuil is, kan deze worden gewassen met water. Je hoeft het alleen maar te wassen onder de kraan en te drogen. Daarna heeft de tape weer een kleefkracht van 100%.

STERKE VISCOSITEIT:
de herbruikbare tape is top en kan worden aangebracht op elk glad oppervlak zoals glas, ramen, deuren, kasten, tafelbladen, badkamer tegels, marmer, autodashboards en meer. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon is, geen gaten, geen stof voor gebruik.

ALGEMEEN GEBRUIK:
foto's en posters plakken, tapijtmatten bevestigen, items op de muur plakken, uw telefoon of tablet op elk oppervlak bevestigen. Deze tape is super handig voor uw tapijten, vloerkleden en keuken muur decor.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Noviplast Nano Tape Dubbelzijdig herbruikbaar afwasbaar

  • Merk: BetereKoop
  • Productcode: nano
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • € 7,99


  • 3 of meer € 7,40
  • 5 of meer € 6,99

Vergelijkbare producten

Kabelschoenset met tang en 100 stuks assortiment

Kabelschoenset met tang en 100 stuks assortiment

Handige kabelschoenset met tang en een assortiment van 10 x 10 stuks kabelschoenen en stekers in ass..

€ 15,95

Tags: nano tape