Web Analytics

Retouraanvraag

Mocht een artikel niet naar wens zijn of dat uw aankoop toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht, dan kunt u het product naar BetereKoop.nl terugsturen of ruilen.

Voorwaarden

  • U heeft op aankopen een zichttermijn van 14 dagen.

  • Het product moet ongebruikt en compleet zijn.

  • Persoonlijke en Bederfelijke producten verzegeld (ongebruikt) retourneren.

  • Online retouraanvraag volledig invullen en verzenden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of direct een retouraanvraag doen via het onlineformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kosten retourneren

BetereKoop.nl kan een schadevergoeding in rekening brengen wanneer u meer hebt gedaan dan nodig was om het artikel uit te proberen. Wij brengen de verzendkosten voor de retourzending in mindering op het terug te betalen bedrag, tenzij het een fout van BetereKoop.nl betreft. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending worden snel gerestitueerd en in ieder geval binnen 14 dagen nadat wij de melding van herroeping hebben ontvangen. Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, dan wachten wij tot wij het artikel ontvangen hebben of tot u kunt aantonen dat het artikel is retour gezonden.

Artikelen die je niet kunt retourneren

Sommige producten kunnen in verband met hygiëne (bijvoorbeeld scheerapparaten, parfums en producten voor persoonlijke verzorging) alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is. Verder kunnen persoonlijke (op maat gemaakte) producten en producten die binnen de bedenktermijn kunnen bederven ook niet geretourneerd worden.