Retourvoorwaarden

Mocht een artikel niet naar wens zijn of dat uw aankoop toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht, dan kunt u het product naar BetereKoop.nl terugsturen of ruilen.


Voorwaarden

  • U heeft op aankopen een zichttermijn van 14 dagen.
  • Het product moet ongebruikt en compleet zijn.
  • Persoonlijke en Bederfelijke producten verzegeld (ongebruikt) retourneren.
  • Retouraanvraag volledig invullen en meesturen.

Kosten retourneren
BetereKoop.nl kan een schadevergoeding in rekening brengen wanneer u meer hebt gedaan dan nodig was om het artikel uit te proberen.
Wij brengen de verzendkosten voor de retourzending in mindering op het terug te betalen bedrag, tenzij het een fout van BetereKoop.nl betreft.
Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending worden snel gerestitueerd en in ieder geval binnen 14 dagen nadat wij de melding van herroeping hebben ontvangen.
Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, dan wachten wij tot wij het artikel ontvangen hebben of tot u kunt aantonen dat het artikel is retour gezonden.


Artikelen die je niet kunt retourneren
Sommige producten kunnen in verband met hygiëne (bijvoorbeeld scheerapparaten, parfums en producten voor persoonlijke verzorging) alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is. Verder kunnen persoonlijke (op maat gemaakte) producten en producten die binnen de bedenktermijn kunnen bederven ook niet geretourneerd worden.