Wanneer het zicht minder wordt, wil je niet geremd worden in je dagelijkse bezigheden. Bij BetereKoop koopt u de Kemot LED loeplamp

Ik kan het weer zien! Een loeplamp werpt licht op details

Naarmate we ouder worden, kunnen we minder goed zien dan jonge mensen. Ook bij mensen die geen oogafwijkingen hebben, zorgt het normale verouderingsproces ervoor dat ze slechter gaan zien. Vooral als we details moeten zien, worden we vaak met de neus op de feiten gedrukt. Een bril of contactlenzen kunnen dan onvoldoende helpen. En dat terwijl lezen, handwerken, kaartlezen of andere hobby’s nu juist voor velen op latere leeftijd belangrijk zijn. Het juiste hulpmiddel kan dan een wereld van verschil uitmaken en u het plezier in uw bezigheden teruggeven. Een van de hulpmiddelen die uitkomst kunnen bieden, is een loeplamp.

De voordelen van de loeplamp

  • Handen vrij
    Doordat een loeplamp vaak op een standaard staat, kun je deze gemakkelijk op tafel neerzetten (bij een voet model) of aan de tafel bevestigen (bij een klemmodel). Zo heb je handen vrij om bijvoorbeeld een boek vast te houden.

Bij meeste loeplampen is licht geïntegreerd in het ontwerp. Zo valt er gericht licht op de plek die je vergroot wil hebben. Deze is energie zuinig, uitgevoerd met 60 Leds, slecht 8 Watt. Ledverlichting is duurzaam, milieuvriendelijk én goedkoop.

Elke loeplamp heeft zijn eigen vergroting. Deze is 5 Dioptrie, dit geeft een vergroting van 2,25x

Kleur: Wit

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kemot loeplamp Led Nar0463 klemmodel 60 Leds 8watt Vergroting: 5 Dioptrie Wit

  • Merk: Kemot
  • Model: Nar0463
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 79,00

  • Excl. BTW: € 65,29

Tags: loeplamp