Web Analytics

Complete LED sets

Complete led sets
1 - 9 van 9 (1 pagina's)

Merk: Paulmann

rating

Spankabelverlichting LED kabelsysteem type Comet

€ 99,00

Compleet kabelsysteem met 4 spots, transformator en spantoebehoren 230 V/12 V met keuze uit het type LED verlichting.Eigenschappen: Kabelsysteem - voor 12 Volt LED verlichting4 spots Paulmann C..

Merk: Paulmann

rating

Spankabelverlichting LED type Cardan

€ 109,00

Compleet kabelsysteem type Cardan chroom met 4 spots voor gebruik in een spankabel systeem, zo bepaalt u zelf waar het licht mag komen! Complete set met spots,  trafo, kabel en montageh..

Merk: Paulmann

rating

Spankabelverlichting LED type Sheela

€ 139,00

Paulmann Kabelsysteem Sheela chroom mat max. 10 W GU5,3De serie Sheela in de kleur chroom mat met 5 spots, max. 10 Watt, kan zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd en biedt daardo..

Merk: Paulmann

rating

Spankabelverlichting Mac II in wit, zwart of chroom incl. LED lampen

€ 119,00

De serie Mac II is in 3 kleuren leverbaar, wit, zwart en chroom en bestaat uit 5 spots voorzien van LED verlichting. Deze set kan zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd en biedt daard..

Merk: Paulmann

rating

Spankabelverlichting RoundMac met 4 spots compleet

€ 125,01

Kabelset, LED, 4x4W, RoundMac 230 V/12 V DC wit mat Complete LED set. Complete set met spots, lampen, trafo, kabel en montagehandleidingideaal voor het verlichten van grote ruimtes en ruimtes met ..

Merk: Paulmann

rating

Spankabelverlichting Salt incl. LED lampen in zwart

€ 149,00

Het kabelsysteem Salt nu ook in de kleur zwart verkrijgbaar inclusief LED lampen. Zelfs de spankabels zijn voorzien van een isolatie in zwarte kleur.De serie Salt kan zowel aan de wand als aan het p..

Merk: Paulmann

rating

Spankabelverlichting Salt met 5 spots

€ 109,00

Kabelsysteem Salt chroom mat met 5 spots voor gebruik in een spankabel systeem, zo bepaalt u zelf waar het licht mag komen! Complete set met spots, trafo, kabel en montagehandleidingideaal v..

Merk: Paulmann

rating

Spankabelverlichting Togo met 4 spots

€ 129,00

LED spankabel verlichtingsset. Het kabelsysteem Togo is een systeem dat geschikt is voor wand- en plafondmontage en wordt met het betreffende toebehoren, zoals bijv. de afbuigelementen, een echt..

Merk: Paulmann

rating

Spankabelverlichting TubeLED 5x4W met 5 spots

€ 89,00

Complete LED spankabel verlichtingsset. Het kabelsysteem TubeLED met 5 lampen en krachtig, vast ingebouwde LED-verlichtingsmiddelen is de ideale verlichting voor uw ruimtes. Het is uitsluitend bestem..

1 - 9 van 9 (1 pagina's)